Selecteer uw voertuig
Selecteer voertuig uit lijst
Zoek artikelen

Verzend informatie

Bij Schmiedmann willen we dat het zo gemakkelijk en gemakkelijk voor u is om de onderdelen die u nodig heeft voor uw BMW of MINI te bestellen en te ontvangen - hier kunt u zien welke verzendopties voor u beschikbaar zijn, afhankelijk van het land waarin u woont. in elk EU-land komt u in aanmerking voor gratis verzending van uw BMW- of MINI-onderdelen (voor gratis verzending gelden speciale voorwaarden)

Verzending naar EU-landen

Alle bestellingen met een waarde van meer dan 167,50 EUR incl. BTW worden verzonden met gratis verzending. Gratis verzending is alleen naar EU-landen en wordt verzonden met economy-verzending.
Gratis verzending komt alleen in aanmerking als het EU-land met het vasteland is verbonden door een brug / tunnel en zonder een plaatselijke Schmiedmann-afdeling (Tsjechië, Finland, Duitsland, Hongarije en Zweden).
Volumineuze bestellingen zoals onderdelen groter dan 1,2 meter en artikelen met een totaal gewicht van meer dan 25 kilogram komen NIET in aanmerking voor gratis verzending.
Bestellingen met een waarde van minder dan 167,50 EUR incl. BTW wordt verzonden volgens onze gebruikelijke lage verzendkosten.
Economy-verzending (komt in aanmerking voor gratis verzending): verwachte levertijd is ongeveer 3-5 werkdagen *.

Express verzending (prijs is afhankelijk van bestemming, grootte en gewicht van de bestelling): Verwachte levertijd is ongeveer 1-2 werkdagen*.
*Afhankelijk van het ontvangende land.

 

Verzending naar niet-EU-landen

Landen buiten de EU komen niet in aanmerking voor gratis verzending. We hebben onze verzendkosten echter aangepast, zodat het goedkoper en sneller is dan u verwacht.

Express verzending (prijs afhankelijk van bestemming, grootte en gewicht van de bestelling): Verwachte levertijd is ongeveer 3 werkdagen (kan variëren afhankelijk van het ontvangende land).

Verzendkosten voor omvangrijke bestellingen worden berekend op basis van de bestemming, grootte en gewicht van de bestelling).

Fragt DHL lastbil sort

 

Schmiedmann Free Shipping

Thank you for visiting
Schmiedmann!
We noticed you are from...

United States United States